Ponuda i cene na sajtu www.marijahandmade.com ažurni su na dnevnom nivou. Razlika u ceni između Online Shop-a i maloprodaje se može desiti u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude samo u maloprodajama, ili samo na WEB shopu.

Rok Isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumanta odnosno narudžbe poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h.

Preuzimanje pošiljke

Firma koja vrši dostavu robe za MARIJA – HAND MADE je BEX kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 16h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno jeste da ukoliko niste na adresi Vas kurir pozove na broj telefona koji ste ostavil kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

Isporuka

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Srbije.

Način plaćanja

Plaćanje kupljanih proizvoda se vrši: Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja.