-13.9%

Lila kombinacija

Оригинална цена је била: 36,000.00 рсд.Тренутна цена је: 31,000.00 рсд.

Ova kombinacija sastoji se od bluze i haljine u lila ljubičastoj boji i lagane potkošulje koju možete na ovaj način kupiti. Bluza je univerzalne veličine, a haljina se izrađuje u veličinama od 36 do 44.

Instagram video

Clear
Шифра производа: - Категорија:

Опис

tabela velicina
Ova raskošna ručno farbana haljina izrađena je od tankog tkanog pamuka sa postavom od srpskog platna. Autentična tehnika kojom farbamo platna zaoravo čini da boja prodire neravnomerno u vodu mermernih šara što svakoj haljini obezbedjuje unikatnost.
Okrugla je oko vrata sa izrezom na grudima koji seže do izned struka. Raskošni rukavi sa elegantnim manžetnama daju ovoj haljini romantičnu notu, a prorezi na ramenima dozu mistike i senzualnosti. Gornji deo haljine pada slobodno i lepršavo a džepovi je čine za nijansu praktičnijom. Ovakva haljina u kombinaciji datih materijala može da se nosi kako na venčanju ili maturskoj večeri, tako i na romantičnoj večeri, šetnji pored mora ili koncertu na otvorenom.
Izradjujemo je u veličinama od 36 do 44.
Lagana i posebna bluza napravljena je od ručno farbanog tkanog pamuka. Tehnika kojom farbamo je naša autentična koja omogućava raspored boje u vidu mermernih šara, pa je svaka bluza zapravo unikat.
Laka je poput pera i mekana kao duša.
Faltice na ramenima i karneri na rukavima daju joj posebnu dozu romantičnosti, a duboki V izrez dozu ženstvenosti i slobode.
Veličina je univerzalna.

Додатне информације

VELIČINA HALJINE

36, 38, 40, 42, 44

Clear
Select your currency
RSD Српски динар
EUR Еуро